Menu

Træner guide

DBU Kluboffice

Som ny træner bedes du sende en mail til kasserertmgfodbold@gmail.com, og bede om at blive registreret i Kluboffice. Hermed vises du ved holdet på vores hjemmeside og i DBU appen. I mailen skal du skrive navn, adresse, e-mail. mobilnummer og fødselsdato. Derudover skal du skrive din rolle og dit hold. Efterfølgende kan du selv validere dine oplysninger i DBU appen, og gerne uploade et portrætbillede. 

Husk altid at opdatere dine oplysninger, så tmgfodbold.dk altid viser de rigtige informationer.

 

Tøj og materialer

Hvis I mangler materialer (bolde, kegler, veste mv.) bedes du kontakte den materiale-ansvarlige som fremgår under kontaktpersoner.

Mangler I et spillesæt eller har I en sponsor som eksempelvis vil købe en træningstøj eller andet til holdet, bedes du kontakte den tøj-ansvarlige, som fremgår under kontaktpersoner.

 

Træning, kampe og aktiviteter

Træningstider og planlægning af kampe sker i samarbejde med klubbens kampfordeler, som fremgår under kontaktpersoner. Hvis du har en kamp som ønskes flyttet kan du tage fat i kampfordeleren.

To gange om året skal du som træner udfylde et aktivitetsskema, som viser hvor stor aktivitet der har været på dit hold.

 

Kommunikation

Vi afholder to trænermøder hvert år, oftest i forbindelse med opstart i foråret og efter sæsonafslutning i Oktober. Her bliver du opdateret på status i klubben og møder dine træner-kollegaer fra andre årgange. Alle trænere bør være medlem af FB-gruppen "TMG fodboldtrænere" hvor der løbende kommunikeres om stort og småt.

Luk