Menu

Nyt om kunstgræsbanen

image Mårslet kunstgræsbane
21. april 2021 kl. 08:33

ENDELIG!!

Vi har nu taget et afgørende skridt imod etablering af vores egen kunstgræsbane. Der er indgået en aftale med DanJord som vil stå for etableringen af banen i samarbejde med vores rådgiver.

Byggeriet påbegyndes så snart vi har en byggetilladelse fra Aarhus kommune, og vi forventer at dette sker her i foråret og senest til sommer. Byggeriet forventes at tage 10-12 uger, og vores plan (og håb!) er dermed at kunne åbne banen senest i uge 42, hvor vintersæsonen starter og græsbanerne lukker.

Billedet viser den faktiske bane! Vi etablerer en 11-mands bane med opstregning til både 8-mands og 5-mands fodbold. Der laves to "lommer" hvor overskydende mål kan placeres, når de ikke anvendes. Man tilgår banen via en sluse med riste, så vi sikrer at granulat i bedst mulig omfang bliver på anlægget. Der opsættes desuden en bande rundt langs hegnet således at granulat ikke ender op uden for banen.

Vi fastholder de eksisterende master for at spare penge. Hvis vi lykkes med den sidste del af indsamlingen vil vi udskifte det eksisterende lys med LED. Det arbejder vi hårdt på!

Der etableres også et helt nyt depot, som skal fungere som både bold-rum og som opbevaring af granualt, maskiner mv. ifm. kunstgræsbanen.

Vi glæder os SÅ meget til at komme i gang! Og tusinde tak til alle jer der har givet et bidrag til banen og gjort byggeriet muligt!