Menu

Medlemmernes tilfredshed med TMG Fodbold

image
06. februar 2018 kl. 13:06
Vi har et stærkt fundament!

I efteråret 2017 gennemførte vi en medlemsundersøgelse i samarbejde med MSI Research og DBU. Tak til alle medlemmer for svar og input!

Resultaterne fra undersøgelsen har vi drøftet i bestyrelsen og med trænerne på vores fælles trænermøde i november. Resultaterne viser, at vi er en klub som spillerne har en stor tilknytning til. Når vi sammenligner os med andre klubber, er vi særligt kendetegnet ved at vi scorer højt på Respekt, Værdier og Fællesskab. Det er vi rigtigt glade for, og det viser at vi har et stærkt fundament at stå på, når vi skal udvikle klubben fremadrettet. Træningen i klubben vurderes positivt, og på niveau med andre klubber. Vores faciliteter og klubbens evne til at informere er derimod klare indsatsområder. Faktisk vurderes vores faciliteter så dårligt, at det er svært at sammenligne med andre klubber!

 

Ift. kommunikation vil vi fokusere på flere initiativer. Mere generel information på website og via Facebook er et initiativ. Alle medlemmer og forældre opfordres derfor til at følge hjemmesiden og/eller følge klubben på Facebook. Derudover vil vi fokusere på at etablere Forældreteams på ALLE årgange. Det fungerer rigtigt godt på de årgange hvor det er etableret. Her står forældregruppen for alt det praktiske omkring holdene (kørselsordninger, frugt, stævner, tøj, sponsorer mv.) og trænerne kan fokusere på spillerne. Og det giver muligheden for at håndtere information mellem spillere, trænere og klub på en bedre måde.

 

Vi håber at alle bakker op om de nye initiativer - så vi kan blive en endnu bedre klub!

 

TMG Fodbold